± 63 Dagen na de dekking wordt dan het nestje geboren. Moeder is de eerste week vaak continue bij haar kinderen in de werpkist in de huiskamer.

img 0612bc 300xLater verlaat zij korte periodes haar kroost, maar er mogen dan geen van de andere honden bij haar kinderen komen, dus moet dit goed worden bewaakt. Naarmate de pups ouder worden wordt moeder toleranter in het hebben van “kraamvisite” van de andere honden. (zie ook in de fotomappen )

Als de pups rond de drie weken oud zijn hebben wij de eerste puppy bezoeken en dan zo rond de zes weken nog een keer, dan kunnen ook de pups geknuffeld worden natuurlijk.

 Tussen de zesde en negende week worden ze gechipt en  DNA afgenomen.  Op de leeftijd van zes weken worden ze geënt,  daarna weer op de leeftijd van  negen weken en twaalf weken. Ze zijn dan inmiddels ook diverse malen ontwormd.

Rond de acht weken gaan de pups naar de nieuwe eigenaar. Dat is altijd weer even moeilijk, want wij hebben samen met de moeder geprobeert ze een zo goed mogelijke start te geven. Dan is het de tijd voor de pupkoper om met hun nieuwe huisgenoot aan de slag te gaan. Natuurlijk zullen wij daar waar nodig altijd klaar staan om met u mee te denken en te helpen.

Wij behouden het recht om een pupkoper een pup te weigeren, zoals u het recht heeft bij ons geen pup te kopen. Puppen blijven ons eigendom totdat de koopovereenkomst is getekend en de volledige pupprijs is voldaan. 

 

 

Mocht u interesse hebben in een pup , mag u altijd bellen of mailen.

Wij hopen rond julie- augustus  2018 pups te hebben.